Valentino Events Timisoara 0727.120.750, 0722.419.151

Valentino Events Timisoara - organizator de evenimente si servicii de Catering

Valentino Events din Timisoara va ofera servicii complete de organizari evenimente si catering. Fie ca este vorba de o petrecere de firma, majorat, aniversari, lansari de carte sau alte tipuri de evenimente, echipa noastra se va adapta cerintelor dumneavoastra atat pe organizare cat si pe partea  catering.


Ce servicii vă punem la dispoziție:

- Manager calificat, dedicat proiectului dumneavoastră, împreună cu care veți stabili conceptul, tematica, bugetul și toate etapele necesare desfășurării evenimentului.

- Managementul locului de desfășurare (alegere, închiriere, supervizarea cerințelor tehnice).

- Servicii profesionale de catering (coffee-break-uri, finger-food, lunch box-uri, bufete rafinate, baruri mobile, bufete de brânză / fructe / prăjituri / ciocolată)

- Personal și servicii specializate:

****catering (bucătari, ospătari)

****tehnic (proiecție, sonorizare, scene, lumini, cameramani, fotografi, artiști și formații) mobilier tematic

****logistică (secretariat eveniment, animatori, prezentatori)

Ce ne dorim de la dumneavoastră:

* Să ne contactați, prin telefon sau email, și să ne oferiți câteva detalii despre proiectul dumneavoastră. În maximum 24 de ore, viitorul manager al evenimentului o să vă trimită oferta de servicii și de prețuri și va stabili, împreună cu dumneavoastră, prima întâlnire pentru organizarea evenimentului.

* În cazul în care nu aveți timp la dispoziție, ne puteți trimite pe email cerințele clare și bugetul evenimentului iar noi o să vă trimitem oferta detaliată de servicii și prețuri.

* Este avantajul și plăcerea noastră să vă oferim: promptitudine, seriozitate, flexibilitate și idei originale pentru proiectele dumneavoastră.

Avantajele pentru care vi le aduce un organizator profesionist de evenimente:

• vă salvează timpul, banii (obține discount-uri mari de la furnizori), beneficiați de servicii profesionale, vă bucurați de propriul eveniment, vă scutește de stres și oferă participanților o amintire frumoasă

Vă mulțumim pentru timpul acordat! Colaborarea cu dumneavoastră ne onorează!

Echipa VALENTINO EVENTS / Timișoara

Contact

+40-727.120.750 – organizare evenimente

+40-722.419.151 – logistică și promovare

Email:  ionela@valentinoevents.ro